Zo centraal ligt Princendijck

Princendijck ligt tussen de Maasboulevard en de Lage Weidjes in de wijk Cuijkse Cantheelen aan de oostkant van Cuijk. Vanuit Princendijck ben je lopend of fietsend in een mum van tijd in het gezellige centrum van Cuijk. Princendijck wordt omgeven door groen en water en toch zijn alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. De stad Nijmegen ligt op een steenworp afstand. Snelwegen, NS-station, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik!

Fiets, OV of auto?

Fiets

In Princendijck in Cuijk word je omringd door natuur. Met de fiets kun je snel van A naar B in Cuijk of lekker toeren door de natuur. Alles is binnen fietsbereik en overal lopen fietsroutes die je door het groene landschap heen begeleiden. Fietsen naar een recreatiestrand van de Kraaijenbergse Plassen kost je ongeveer 11 minuten of pak de veerboot de Maas over en je bent zo bij bos- en heidegebied de Mookerhei. Fiets de andere kant op en pak een terrasje in het centrum van Cuijk. Voor de doortrappers ben je in 50 minuten in het centrum van Nijmegen.

OV

Geen rijbewijs? Geen probleem. Cuijk heeft een treinstation en met de Arriva stoptrein ben je in 15 minuten op het treinstation van Nijmegen. Ideaal! De bus doet er wat langer over. Vanuit station Nijmegen kun je ook heel makkelijk naar Den Bosch (28 minuten) of Arnhem (12 minuten) met de trein. Ideaal, toch?

Auto

Via de A73 ben je vanuit Cuijk met de auto binnen 25 minuten in het centrum van Nijmegen. Naar Den Bosch of Arnhem rijd je binnen 40 minuten. Wil je naar Duitsland dan ben je via de N291 binnen 20 minuten de Duitse grens over. Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken.

Nieuwbouw Cuijk | Princendijck
Nieuwbouw Cuijk | Princendijck
Nieuwbouw Cuijk | Princendijck
Wat is er te doen? Meer over de voorzieningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws