Planning Princendijck

Princendijck is onderdeel van de prachtige wijk Cuijkse Cantheelen aan de oostkant van Cuijk, tussen de schilderachtige oevers van de Maas en het gezellige centrum van Cuijk. Hier komen drie appartementenblokken met in totaal 61 appartementen, variërend in grootte. 

Hier woon je exclusief aan het water en ben je omringd door natuur. Een mooie plek voor nieuwe ontmoetingen! Lees hieronder meer over de planning.

41 appartementen in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de 41 koopappartementen in Princendijck. De 41 appartementen liggen verdeeld over twee gebouwen: Blok B en Blok C. In Blok B komen 12 appartementen verdeeld over 2 woonlagen. In Blok C komen 29 appartementen, verdeeld over 9 woonlagen.

De appartementen zijn onderverdeeld in 6 woningtypes en variëren in grootte. Bij het woningaanbod staat informatie per woningtype, zoals de kenmerken maar ook een schets, concept plattegrond en een prijsindicatie. Heb jij interesse in een appartement in Princendijck? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en je krijgt als eerste bericht zodra de verkoop start. We verwachten rond de zomer van 2024 te starten met de verkoop van de 41 appartementen.

Bekijk woningaanbod

20 huurappartementen

In Princendijck komt naast Blok B en Blok C nog een appartementenblok (Blok A) van woningcorporatie Mooiland. Hier worden 20 huurappartementen gerealiseerd. Op dit moment is nog niet bekend waar en wanneer je je kan inschrijven. 

Wat is er te doen? Meer over de voorzieningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws