Alles binnen handbereik!

Het moge duidelijk zijn dat aan al je behoeftes wordt voldaan in het mooie Cuijk. Winkels, restaurants, sportclubs, cultuur en een prachtige omgeving. Werkelijk alles is binnen handbereik. Hier verveel jij je niet!

De dagelijkse boodschappen

In Cuijk vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. In het centrum liggen verschillende supermarkten en drogisterijen, maar ook voor een nieuwe outfit kun je in Cuijk terecht. Winkelcentrum Maasburg is het overdekte winkelcentrum in hartje Cuijk. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen bij o.a. COOP, maar dat niet alleen. Je hebt er ook een kaasboer, bloemenwinkel Wilhelmientje, drogisterij, Hans Anders, Pearle, kapper, HEMA, Action, boekhandel en ga zo maar door. Zin in iets lekkers? Neem tijdens het winkelen even pauze en probeer een broodje bij één van de vele lunchrooms.

Cultuur

Elk jaar wordt in Cuijk Cultuur aan de Maas georganiseerd. Concerten, live optredens, wagenspelen, toneel en straattheater maken van het festival een complete Uitmarkt. Voor een avondje uit ga je naar Schouwburg Cuijk. Ze hebben een gevarieerd programma met verrassend veel voorstellingen, concerten, films en evenementen. Zin in een filmavond? Dan ben je welkom in Industry Bioscoop Cuijk. Dit is een avondje compleet ontspannen. Eén druk op de serviceknop en medewerkers brengen je hapje en drankje snel en ongemerkt. Als je wat meer over de geschiedenis van Cuijk wil weten dan kun je een bezoek brengen aan Museum Ceuclum. Ook in Nijmegen heb je genoeg cultureel aanbod dus je komt niets te kort!

Strand en omgeving

Natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen. De omgeving is prachtig en het barst er van de fiets- en wandelroutes! Voor wie van een stranddagje houdt op z’n tijd, met de fiets sta je binnen 11 minuten met je voeten op een recreatiestrand van de Kraaijenbergse Plassen of pak de veerboot de Maas over en je bent zo bij bos- en heidegebied de Mookerhei voor een lekkere wandeling in de natuur. Pak de fiets en ga naar UNESCO-gebied De Maasheggen.

Nieuwbouw Princendijck | Cuijk
Nieuwbouw Princendijck | Cuijk
Nieuwbouw Princendijck | Cuijk

Strand en omgeving

Op sportief gebied is er voldoende te doen in Cuijk. Er zijn genoeg sportgelegenheden in Cuijk en omstreken waar je kunt sporten of zwemmen. Ben je een golfliefhebber dan kun je een balletje slaan bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen of Pitch & Putt Golf Molenhoek. Tennissen doe je bij de gezellige club Tennisvereniging Graaf Herman.

Wanneer start de verkoop? Planning
Wat speelt er? Het laatste nieuws