Een fantastische plek aan de Maas

Een prachtige en unieke plek aan het water en omringd door natuur. En tóch in de buurt van alle voorzieningen die je nodig hebt. Hier hoef je niet meer weg en heb je altijd een ultiem gevoel van vrijheid door de weidse en groene omgeving. Terwijl het centrum van Cuijk op loopafstand ligt. Een fantastische plek aan de Maas. Wie wil dat nou niet?

Gevoel van thuiskomen

In Princendijck maak je tijd voor een praatje met de buren, ga je lekker fietsen en wandelen in de omgeving en pak je een terrasje in Cuijk. Dit is een plek voor levensgenieters. Zittend op je eigen balkon, uitkijkend over de Maas, met een drankje en een goed boek genieten van de rust. Zodra je aankomt bij Princendijck krijg je een glimlach op je gezicht. Dit is precies hoe jij je nieuwe woonplek had voorgesteld, niet? Hier voel jij je thuis!

Landelijk en toch modern karakter

De moderne en strakke architectuur met verschillende kleuren bakstenen is perfect in balans met de groene. Eén stap buiten de deur en je staat pal tegenover het glinsterende water van de Maas. De vele fiets- en wandelpaden zorgen ervoor dat deze plek aanvoelt alsof je op vakantie bent. En dat gevoel wordt nog meer versterkt door het dorpse karakter van het gezellige centrum van Cuijk. Hier heb je genoeg mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet.

Nieuwbouw Princendijck | Cuijk
Nieuwbouw Cuijk | Princendijck
Nieuwbouw Princendijck | Cuijk

Duurzaam en gezond wonen

Een gezonde leefomgeving draag bij aan een duurzame samenleving. Zicht op groen, (zon)licht in de woningen en een schoon binnenklimaat zijn dan ook belangrijke pijlers binnen het ontwerp van Princendijck in de wijk Cuijkse Cantheelen. Door het zicht op de Maas en de prachtige omgeving wil je automatisch al lekker bewegen, wandelen of fietsen. Parkeren doe je in het parkeerhof of onder het appartementengebouw. De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd en beschikken over moderne technieken ten behoeve van energieopwekking. Met een appartement in Princendijck ben je op de toekomst voorbereid. Hier hoef je niet meer weg!

Wanneer start de verkoop? Planning
Wat speelt er? Het laatste nieuws