Binnenkort nieuw woningaanbod in Princendijck

20 november '23

In Princendijck komen 41 koopappartementen en 20 huurappartementen van woningcorporatie Mooiland. Heb jij interesse in een koopappartement in Princendijck? Binnenkort delen we de eerste informatie, lees snel verder!

Schetsen, concept plattegronden en prijsindicaties

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van Princendijck. Binnenkort hopen we de eerste schetsen, concept plattegronden en indicatie prijzen te kunnen delen. Zodat jij alvast kan zien of er een woningtype tussen zit wat bij jou past.

 

Vanaf dat moment is het ook mogelijk om jouw interesse kenbaar te maken en je aan te melden als 'belangstellende' voor een woningtype. We houden je dan stapsgewijs op de hoogte van nieuwe informatie en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

Let op: de aanmelddatum om je aan te melden als belangstellende kan van belang zijn bij de toewijzingsprocedure. Lees nu alvast meer over de toewijzingsprocedure op de website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij graag als eerste bericht ontvangen zodra de woningtypes online staan en jij jouw interesse kenbaar kan maken? Meld je dan (als je dat nog niet gedaan hebt) aan voor de nieuwsbrief. Zodra het woningaanbod online staat, ontvang je hierover bericht. Zo mis je niets!