Bouwnummers met prijsindicaties en plattegronden

7 juni '24

We hebben de bouwnummers van Princendijck met prijsindicaties en plattegronden bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

Weer een stap verder

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van Princendijck. Eerder deze week deelden we al de definitieve impressies. Nu zijn ook de bouwnummers met prijsindicaties en plattegronden bekend en kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer de indeling en alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en het aantal parkeerplaatsen.

Naar woningaanbod
image alt

3D woningzoeker

Bij het publiceren van de bouwnummers hebben we ook de 3D woningzoeker geactiveerd. Op de 3D woningzoeker zie je precies welk bouwnummer waar ligt in het gebouw. Klik door de woningzoeker heen en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. 

Tip: de woningzoeker werkt het best op desktop.

Bekijk woningaanbod
image alt

Wensenlijst

Nu de bouwnummers online staan, kun je jouw favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst. Daarmee krijg je informatie afgestemd op jouw lijst en kan je bovendien bij de start van de verkoop je voorkeuren gemakkelijk doorgeven

In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Heel eenvoudig maak je vanuit het woningaanbod jouw persoonlijke wensenlijst. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als later de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst in het winkelmandje plaatsen. 

Maak jouw wensenlijst
image alt

Inloopavond 18 juni

Op dinsdagavond 18 juni organiseren we een inloopavond in de Foyer van de Schouwburg in Cuijk. Tijdens deze avond kun je al je vragen stellen over het project Princendijck in Cuijk. 

Kom je ook? Lees meer informatie via onderstaande button.

Meer over inloopavond
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod