Een tipje van de sluier: conceptbeelden Princendijck

29 april '24

Princendijck komt nu echt tot leven! Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de definitieve impressies maar we geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. De impressies zijn nog niet af, maar ze zijn te mooi om niet alvast met je te delen! De beelden geven al een goed beeld hoe mooi Princendijck gaan worden. Nieuwsgierig geworden?

Let op: het zijn nog conceptbeelden. Er kunnen hier en daar nog dingen wijzigen.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Princendijck zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de definitieve exterieurimpressies en de bouwnummers met de definitieve plattegronden en bijbehorende kenmerken. Ben je ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Concept impressie Princendijck
Concept impressie Princendijck
Concept impressie Princendijck
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod