Zo mooi woon je in Princendijck

5 juni '24

Een tijdje terug deelden we al de eerste conceptbeelden van Princendijck en nu de definitieve beelden binnen zijn, kunnen we niet wachten om deze met je te delen! Lees snel verder.

Exterieur- én interieurbeelden

De exterieurbeelden geven een goed beeld van hoe Blok B en C in Princendijck eruit komen te zien. Ook hebben we interieurbeelden laten maken, deze beelden geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. We hebben alle impressies bij het woningaanbod geplaatst.

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de specifieke kenmerken per bouwnummer en de ligging in de gebouwen. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren. Ook publiceren we een woningzoeker zodat je precies kunt zien welk bouwnummer waar in de gebouwen ligt. 

Bekijk alle impressies

Blok B

Blok B

Balkonview

Balkonview

Blok C

Blok C
image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van Princendijck. Zie jij jezelf hier al wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
image alt

Inloopavond 18 juni

Op dinsdagavond 18 juni organiseren we een inloopavond in de Foyer van de Schouwburg in Cuijk. Tijdens deze avond kun je al je vragen stellen over het project Princendijck in Cuijk. 

Kom je ook? Lees meer informatie via onderstaande button.

Meer over inloopavond
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod