De prijzen zijn definitief!

1 juli '24

Begin juni publiceerden we de bouwnummers met prijsindicaties. Inmiddels zijn de prijsindicaties omgezet naar definitieve prijzen. Bekijk snel wat jouw favoriete woning kost!

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete appartement is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over financiële check
image alt

Wat kun je de komende periode verwachten?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om op korte termijn in verkoop te kunnen met de 41 koopappartementen. Nu de prijzen definitief zijn, zijn we weer een stap verder. De volgende stap die we hopelijk snel met je kunnen delen is de afwerking van de woningen (keuken- en sanitairbrochures) en de definitieve start verkoopdatum.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod