Heb je al een financiële check gedaan?

24 juni '24

Wist je dat je financiering een belangrijk onderdeel is bij de aankoop van je nieuwe appartement in Princendijck? Bij de toewijzing hanteren we een aantal criteria zoals onder andere ook of je een financiële check heeft gedaan. Hoe vraag je een financiële check aan en wie kan jou daarbij helpen? We vertellen je er meer over.

image alt

Vraag eenvoudig een financiële check aan

Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of via onderstaande button. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Financiële check aanvragen
image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

We verwachten rond de zomer van 2024 in verkoop te gaan.

Alles over de financiële check
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod