Inloopavond 18 juni

10 juni '24

Heb jij interesse in een nieuwbouwappartement in Princendijck in Cuijk? Op dinsdagavond 18 juni organiseren wij een inloopavond van 18.30 tot 20.30 uur in de Foyer van de Schouwburg in Cuijk. Kom langs en stel al je vragen over het project!

Stel al jouw vragen

Tijdens deze avond kun je terecht met al je vragen over het project. Het projectteam en de makelaar staan klaar om informatie te verstrekken over o.a. de woningen, de planning en start verkoop. Ook zijn de Rabobank en Kersten Assurantiën aanwezig voor financieel advies en de keukenleverancier voor mogelijkheden met betrekking tot de projectkeuken. Heb je specifieke vragen over de bouw? Dan kun je terecht bij de aannemer. 

Datum: dinsdag 18 juni | Tijd: 18.30 - 20.30 uur | Locatie: Foyer in De Schouwburg (Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk)

Belangrijke informatie

De verkoop van Princendijck is nog niet gestart en het is tijdens deze avond dan ook niet mogelijk om jouw voorkeuren door te geven. Deze avond wordt georganiseerd om vragen te beantwoorden voordat we starten met de verkoop. We verwachten rond de zomer in verkoop te gaan. 

Daarnaast willen we nadrukkelijk vragen om niet eerder dan 18.30 uur te komen in verband met de openingstijden van de Bibliotheek. 

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod