Maak kennis met Princendijck

23 november '23

Wonen aan het water, met uitzicht over de uiterwaarden van de Maas en in de verte het groen van de Mookerheide. Maak kennis met Princendijck, het sluitstuk van de wijk Cuijkse Cantheelen.

Princendijck, op oudHollandse wijze geschreven, is een samensmelting van 'Prins' en 'Dijk'. De naam herinnert aan de beschermende stadsmuren en kantelen van weleer, die nu plaats hebben gemaakt voor een uitgestrekte dijk langs de Maas.

Divers woningaanbod

In Princendijck komen twee appartementenblokken met in totaal 41 appartementen, variërend in grootte. Naast Princendijck komt nog een appartementenblok van woningcorporatie Mooiland. Hier worden 20 huurappartementen gerealiseerd.

image alt

Unieke ligging

Princendijck is het sluitstuk van de gewilde wijk Cuijkse Cantheelen en bevindt zich tussen het indrukwekkende rivierenlandschap van de Maas en het historische centrum van Cuijk. Op deze plek geniet je van wonen aan het water, met een adembenemend uitzicht over de uiterwaarden van de Maas en de Mookerheide in de verte. Omringd door water en natuur, een plek waar je het gevoel van ultieme vrijheid ervaart. De moderne en strakke architectuur, met verschillende kleuren bakstenen, vormt een prachtig contrast met de weelderige groene omgeving.

Op de hoogte blijven?

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van Princendijck. Zodra we meer weten over een verwachte start verkoopdatum laten we dit weten via de website.

Wil je niks missen en als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je per e-mail het laatste nieuws.

 

 

Wanneer start de verkoop? Planning
Wat speelt er? Het laatste nieuws