Nieuw woningaanbod in Cuijk: Princendijck

22 februari '24

Ben jij op zoek naar een appartement in Cuijk? Dan hebben we goed nieuws! We zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van het sluitstuk van de Cuijkse Cantheelen, genaamd Princendijck. De plannen zijn nu eindelijk zover gevorderd dat we de eerste informatie met jullie kunnen delen! Lees snel verder, én meld je aan.

41 koopappartementen

In Princendijck komen 41 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwen: Blok B en Blok C. In Blok B komen 12 appartementen verdeeld over 2 woonlagen. In Blok C komen 29 appartementen, verdeeld over 9 woonlagen.

De appartementen verschillen in grootte en indeling van elkaar, maar hebben allemaal:

  • open woonkamer en keuken
  • minimaal 2 slaapkamers
  • badkamer met douche, wastafel en toilet
  • separaat toilet
  • balkon mét uitzicht op de Maas
  • privé berging voor de fietsen
  • parkeerplaats voor de auto

De appartementen zijn onderverdeeld in 6 woningtypes. Bij het woningaanbod staat informatie per woningtype, zoals de kenmerken maar ook een schets, concept plattegrond en een prijsindicatie. 

Op dit moment is de informatie op bouwnummerniveau nog niet beschikbaar. Deze informatie volgt uiteraard later.

Bekijk woningaanbod

20 huurappartementen

In Princendijck komt naast Blok B en Blok C nog een appartementenblok van woningcorporatie Mooiland. Hier worden 20 huurappartementen gerealiseerd. Op dit moment is nog niet bekend waar en wanneer je je kan inschrijven. 

image alt

Prijsindicaties

Doordat de appartementen verschillen in grootte (min. 78 m2 tot max. 156 m2 woonoppervlakte), verschillen de prijzen ook van elkaar. Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

image alt

Aanmelden als belangstellende

We verwachten halverwege het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop van de 41 appartementen. Heb je interesse in een appartement in Princendijck en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties, definitieve plattegronden en prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start.

Je aanmelddatum wordt geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meer over de toewijzingsprocedure

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Princendijck zijn in volle gang. Achter de schermen wordt er o.a. gewerkt aan definitieve impressies, dit zijn levensechte beelden van zowel de binnenkant als de buitenkant van de gebouwen, zodat jij een goed beeld krijgt van de woningen. Daarnaast wordt er gewerkt aan de afwerking van de woningen maar ook de definitieve prijzen en plattegronden.

LET OP: we vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren tot het plan definitief zijn. De informatie die op dit moment beschikbaar is, zijn prijsindicaties, conceptplattegronden en schetsen. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de definitieve uitwerking en zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, delen wij deze via de website.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Princendijck? Bekijk woningaanbod