Nieuwe schetsen van Princendijck

28 maart '24

Eind februari publiceerden we de woningtypes met prijsindicaties, concept plattegronden en schetsen op de website. Inmiddels hebben we nieuwe en verbeterde schetsen ontvangen die een duidelijker beeld geven van de woningen en het gebied. Daarom willen we deze graag alvast met je delen. 

Van schetsen naar levensechte beelden

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan 'artist impressions', dit zijn levensechte beelden van de buitenkant maar ook van de binnenkant van de woningen. Deze beelden worden tot in detail uitgewerkt en zijn nog niet zover dat we deze kunnen delen.

In de tussentijd delen we deze schetsen met je. Bekijk ze snel bij het woningaanbod. 

Bekijk alle schetsen
Princendijck schetsen
Princendijck schetsen
Princendijck schetsen

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Princendijck zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen is informatie over welke duurzame installaties en technieken er toegepast gaan worden in de woningen. Daarna volgen de bouwnummers met de definitieve plattegronden en impressies en informatie over de afwerking van de woningen zoals keuken en badkamer. 

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor het project? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Aanmelden als belangstellende
Wanneer start de verkoop? Planning Princendijck
Wonen in Princendijck? Bekijk woningaanbod