Parkeren in Princendijck

17 juni '24

Als toekomstige bewoner van Princendijck wil je natuurlijk weten hoe het zit met parkeren rondom de gebouwen. In dit bericht vertellen we je daar graag meer over, lees je mee?

88 parkeerplaatsen

In totaal worden er 88 parkeerplaatsen gerealiseerd in Princendijck. Hiervan worden 20 parkeerplaatsen toegewezen aan woningcorporatie Mooiland. De bewoners van de huurappartementen in gebouw A mogen op deze parkeerplaatsen parkeren. De overige 68 parkeerplaatsen worden toegewezen aan de kopers van gebouw B en C.

 

De verdeling van de parkeerplaatsen voor kopers is als volgt:

  • Onder gebouw B komen 28 (deels) overdekte parkeerplaatsen voor de bewoners van gebouw B, alsmede voor een gedeelte van de bewoners van gebouw C;
  • Er komen 6 afgesloten parkeerboxen op de begane grond van gebouw C;
  • Tussen de gebouwen in het middengebied komen 31 parkeerplaatsen bestemd voor de koopappartementen uit gebouw B en C;
  • Er worden ook nog 3 parkeerplaatsen overgedragen aan de VvE van Princendijck, deze parkeerplaatsen kunnen worden ingezet als bezoekersparkeerplaatsen.
image alt

Aantal parkeerplaatsen per bouwnummer

Appartementen met 1 parkeerplaats

  • Bouwnummer 1 t/m 12, 14, 16, 18, 20, 24

Appartementen met 2 parkeerplaatsen

  • Bouwnummer 13, 15, 17, 19, 21, 22, 23, 25 t/m 33, 35, 36

Appartementen met parkeerbox en parkeerplaats

  • Bouwnummer 34, 37 t/m 41

Op dit moment wordt uitgewerkt welke parkeerplaats bij welk bouwnummer hoort. De definitieve indeling wordt vastgelegd op de Splitsingstekening. Deze tekening is beschikbaar zodra de verkoop start.

Privéberging

De appartementen, die geen afgesloten parkeerbox hebben, krijgen een afgesloten berging op de begane grond in gebouw B of C. Deze bergingen bieden ruimte voor het stallen van fietsen en opbergen van spullen.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod