Wordt dit jouw nieuwe uitzicht?

8 juli '24

De appartementen in Princendijck zijn zo ontworpen dat alle appartementen vanaf het balkon zicht hebben op de Maas. Afhankelijk van de ligging in de gebouwen hebben sommige appartementen een weidsere blik dan andere. Zie jij jezelf hier al zitten met een boekje uitkijkend over het water én de Mookerheide? Of je nu 's ochtends je eerste kop koffie drinkt op het balkon of 's avonds ontspant met een glas wijn, hier heb je iedere dag een vakantiegevoel! 

Het beeld bovenaan de pagina is een 360 graden beeld, door met je muis over het beeld te slepen kun je 360 graden om je heen kijken vanaf het balkon! 

image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

Op dit moment wordt er hard gewerkt om op korte termijn in verkoop te kunnen met de 41 koopappartementen. De volgende stap die we hopelijk snel met je kunnen delen is de afwerking van de woningen (keuken- en sanitairbrochures) en de definitieve start verkoopdatum.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod