Ontdek de omgeving van Princendijck op de fiets

14 maart '24

De omgeving van Princendijck is prachtig en met het voorjaar in het verschiet een perfect moment om te verkennen. Spring op de fiets en ontdek het landschap van bossen, heide, akkerlanden en schilderachtige boerderijen, er is genoeg te zien. Lees verder en ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving van Cuijk.

image alt

Maasheggen

Fietsen in het best bewaarde heggenlandschap van Nederland, wie wil dat nou niet? De Maasheggen is het enige Nederlandse UNESCO biosfeergebied en daarom zeker de moeite waard om doorheen te fietsen. Je komt een afwisseling tegen van fleurige heggen en struiken, drinkpoelen, bloemrijke graslanden, knotbomen, weides en eeuwenoude bossen. Het blijft vast niet bij één keer!

Molenroute

Tijdens deze leuke fietsroute (72 kilometer) langs Wijchen, Cuijk en Grave zie je niet alleen een aantal historische Gelderse en Brabantse molens, maar ook bijzondere bezienswaardigheden zoals de Vesting van Ravenstein, het Graafs KazemattenMuseum en natuurlijk prachtige natuurgebieden als de Overasselt en Hatertsevennen, een bijzonder gebied met glooiende rivierduinen ontstaan in de laatste ijstijd!

image alt

Beerse maasroute

Een mooie fietsroute die om de Kraaijenbergse Plassen en door het gezellige dorp Cuijk gaat van ongeveer 27 kilometer. Onderweg kom je meerdere plekken tegen om even te rusten of een drankje te doen zoals ’t Wapen van Beers of Bij Evive aan het Water. Geniet van de schilderachtige oevers van de rivier de Maas en de charmante dorpjes en stadjes onderweg.

Herperduinroute en de Maashorst

Zin om even flink te door te trappen? Dit is een fietsroute door gezellige dorpjes en mooie natuur. Er zijn meerdere paden die je al fietsend door de bossen leiden. Even pauzeren? Bij knooppunt 67 kom je langs restaurant ‘Charlies’ met een mooi terras en een waterspeelplaats. En in het centrum van Schaijk tussen de knooppunten 25 en 60 vind je diverse leuke winkels en terrassen. Onder andere bij ‘De Notaris' en ‘De Potter’.

image alt

Historische Route Grave

Deze historische fietsroute start in hartje Grave op de Markt. De straatjes zitten vol met unieke winkeltjes die zeker het bezoeken waard zijn. De route gaat vervolgens door het prachtige landschap en langs vele historische bezienswaardigheden. Bij een aantal plekken vertellen gidsen (soms in klederdracht) meer over de locatie. Rust vervolgens uit op één van de vele terrasjes die Grave rijk is.

Wonen in deze omgeving?

In Princendijck, gelegen aan de Maas in Cuijk, komen 41 koopappartementen. Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen en we verwachten halverwege het tweede kwartaal van 2024 in verkoop te gaan. 

Op dit moment zijn de schetsen, prijsindicaties en concept plattegronden bekend. Wil je niks missen? Meld je dan als belangstellende aan voor het project. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

image alt

Liever te voet de omgeving verkennen?

In de omgeving van Cuijk zijn ook verschillende wandelroutes die de moeite waard zijn om te ontdekken. Via onderstaande button vertellen we je meer over de mooiste wandelroutes in de omgeving. Trek je wandelschoenen aan en begeef je in al het moois wat de omgeving te bieden heeft.

Mooiste wandelroutes van Cuijk
Wanneer start de verkoop? Planning Princendijck
Wonen in Princendijck? Bekijk woningaanbod