Terugblik inloopavond Princendijck

21 juni '24

Op dinsdag 18 juni organiseerden wij een inloopavond voor nieuwbouwproject Princendijck in de Schouwburg in Cuijk. Tijdens deze inloopavond hadden belangstellenden de mogelijkheid om vragen te stellen en meer over het project en de appartementen te weten te komen. De opkomst was groot en de reacties waren erg positief. Het was een hele geslaagde avond! 

Veel gestelde vragen

Het projectteam van BPD en Bouwmij Janssen en de makelaar waren aanwezig om alle vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Ook waren de Rabobank en Kersten Financieel Advies aanwezig voor alle financiële vragen. NUVA Keukens gaf daarnaast al een blik op je toekomstige keuken.

Onderaan de pagina geven we antwoord op de veel gestelde vragen. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met ons klantcontactcentrum (088 - 712 26 69) of Makelaardij Twan Poels (Stationsplein 86 - 88 in Cuijk - 0485-319220).

Aanmelden als belangstellende

Heb je interesse in een appartement in Princendijck, dan kun je nu al aanmelden als projectlead. Dit doe je door bij een bouwnummer op de button ‘Aanmelden voor projectfase’ te klikken (optie 1) of door onderaan de pagina op de button ‘Ja, ik wil mij aanmelden’ en vervolgens het vinkje te activeren bij ‘Aanmelden voor projectfase’ (optie 2). Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra de verkoop start. Daarnaast kan deze aanmelddatum ook van belang zijn bij de toewijzing.

Let op: de verkoop van het project is nog niet gestart, het is daarom nog niet mogelijk om jouw specifieke voorkeuren voor een bouwnummer door te geven.

Optie 1

Princendijck

Optie 2

Princendijck
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod